Vraag uw vrijlbijvende offerte
vandaag nog aan.

Functionele dakdragers voor uw bestelwagen

Bent u op zoek naar een manier om uw materialen op het dak van uw bestelwagen te bevestigen? Zoekt u een veilige oplossing om ladders of houten balken te vervoeren? Neem dan contact op met G&W, het bedrijf dat gespecialiseerd is in bedrijfswageninrichting en vraag naar de mogelijkheden. Deze expert monteert uw functionele dakdragers in Rummen.

Aerodynamische dakdrager

Bent u het beu om altijd met een onhandige aanhangwagen rond te rijden maar is uw bestelwagen niet ruim genoeg om op een veilige manier balken, ladders of andere loodzware en lange objecten te vervoeren? Dan biedt de installatie van professionele en kwalitatieve dakdragers u de oplossing die u zoekt. Bovendien bieden aluminium dakdragers de meest voordelige manier van daktransport. Het aerodynamisch design heeft heel wat voordelen. Zo zorgt het druppelvormig ontwerp tot zestig procent minder windruis, wat zeker aangenaam is wanneer u deze dakdragers permanent op uw jeep of bestelwagen wenst te monteren. Bovendien zal u ook besparen op brandstof aangezien deze dakdragers voor minder weerstand zorgen dan vierkanten exemplaren.

Andere diensten

Niet enkel aan de buitenzijde van uw bestelwagen, maar ook uw auto-inrichting kan zo ingedeeld worden dat u uw materialen op een meest functionele manier kan vervoeren. Hebt u interesse in een samenwerking of bent u benieuwd om de demowagen van G&W uit Rummen te bekijken? Maak dan vandaag nog een afspraak via telefoon of mail voor alle informatie over de andere aangeboden diensten of bekijk de website. Bekijk bovendien ook de eerdere realisaties van deze bedrijfswageninrichter en laat u overtuigen door de kwalitatieve en functionele uitwerking.